• Κέντρο Αθηνών Νίκος Βέρτης Ελένη Φουρέιρα

  Πίστες σχήματα Αθήνα / Νίκος Βέρτης Ελένη Φουρέιρα-Κέντρο Αθηνών

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη και της Ελένης Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών ολοκληρώνονται 1 Μαρτίου .Μέχρι τότε θα είμαστε κοντά σας κάθε Σάββατο & Κυριακή και λόγω της μεγάλης ζήτησης μια επιπλέον μέρα 27/2( Παρασκευή) .Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε!!!

  Τιμή φιάλης : 160€/4άτομα

  Τηλέφωνα κρατήσεων:2117908055 What's up:6936971336

  Hμέρες λειτουργίας: . Ώρα προσέλευσης: 22:30 με 23:00.

  Εισοδος με ποτό 15€ στο bar Κράτηση με είσοδο με ποτό στο bar δεν γίνεται.
  Διεύθυνση Πειραιώς 142 & Π.Ράλλη

  Κέντρο Αθηνών Νίκος Βέρτης ,Ελένη Φουρέιρα Οκτώβριο 2014 - 2015
    Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο Κέντρο Αθηνών με γεμάτες τις «μπαταρίες» του, έπειτα από τις sold out εμφανίσεις του στο Όραμα live στην Θεσσαλονίκη  ! Από της  24/10 ο Νίκος Βέρτης μας υποδέχεται στο Κέντρο Αθηνών Σάββατο και Κυριακή σε ένα πρόγραμμα που η συνταγή της επιτυχίας είναι γνωστή και επιτυχημένη.
     Το Κέντρο Αθηνών ανανεώνεται ριζικά για να υποδεχτεί τον Νίκο Βέρτη σε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που θα μετατρέψει τις νύχτες σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.
      Με το δικό του τρόπο ο Νίκος Βέρτης θα φροντίσει για το κέφι και τη διασκέδαση μας.
       Εδώ και 6χρόνια είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές του κοινού που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα, οπότε η επιτυχία είναι δεδομένη.
      Ο Νίκος Βέρτης και η Ελένη Φουρέιρα θα μοιραστούν το χειμώνα την ίδια πίστα του Κέντρου Αθηνών. Ο τραγουδιστής, μετά από 4 ολόκληρα χρόνια στο Φαντασία αλλάζει στέκι και μεταφέρεται στο κέντρο της πρωτεύουσας σε ένα γνώριμο για εκείνον μαγαζί, το Κέντρο Αθηνών όπου τραγούδησε και παλαιότερα .
     Φέτος αποφάσισε να μην βρεθεί μόνος του στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου αλλά  στο πλευρό του να βρίσκεται η μοναδική  Ελένη Φουρέιρα.
     Οι δυο καλλιτέχνες έχουν συμφωνήσει σε όλα και ήδη από τώρα, αν και καλοκαίρι, έχουν ξεκινήσει να κανονίζουν όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
      Μπορεί να κάνουν και οι δυο τις διακοπές τους, ωστόσο είναι στα τηλέφωνα και μιλάνε για όλα όσα θέλουν να πραγματοποιήσουν το χειμώνα on stage του Κέντρου Αθηνών .
      Μάλιστα δεν αποκλείεται να τους δούμε μαζί στην πίστα ερμηνεύοντας ντουέτο αγαπημένα τους τραγούδια. Μόλις επιστρέψουν από διακοπές τόσο ο Νίκος όσο και η Ελένη θα ξεκινήσουν εντατικές πρόβες για την πρεμιέρα τους αρχές Οκτωβρίου.

  κέντρο αθηνών νικος βερτης

   


  Κράτηση / Reservation
  (Νίκος Βέρτης Ελένη Φουρέιρα - Κέντρο Αθηνών)

  Όνομα κράτησης / Reservation Name Αριθμός ατόμων / Number of persons Επιλογή / Select
  Τιμή φιάλης:160€/4άτομα

  Ε-mail Τηλέφωνο / Telephone Hμερομηνία / Date Απόστολή / Send


  Επιστροφή
  • Αθηνών Αρένα - Ρέμος-Ρόκκος-Φουρέϊρα

   Ρέμος-Ρόκκος-Φουρέϊρα

   Αθηνών Αρένα
   Πληροφορίες
  • Gazoo Πληροφορίες-κρατήσεις - Νίκος Πορτοκάλογλου,Φίλιππος Πλιάτσικας Gazoo

   Νίκος Πορτοκάλογλου,Φίλιππος Πλιάτσικας Gazoo

   Gazoo Πληροφορίες-κρατήσεις
   Πληροφορίες